magazin Seçenekler

Wiki Article

Pişman olmaları yetmedi! Bilecik'te kedilerin çuvala konulması ile ilişkin 4 insan karşı anket başlatıldı

Turabi Çamkıran'dan bir skandal paylaşım elan! Bu kere de bir hanımda aradığı kriterleri sıraladı

Içtimai medyada alay konusu olan çokluk'in yeğleme ettiği siyah zümre elbiseli kombini Müslüm Gürses'e benzetildi.

2022 seneninın ikinci nısıfsında çdüzenışmaları hızlanan EYT düzenlemesinin Ayakyolu ayında Divan'e gelmesi bekleniyor.

En son vürutmelerden takkadak haberdar yürütmek midein 'İZİN VER' butonuna tıklayınız. Sonra İzin Ver

ışıklı, içtimai iletişim ortamı hesabından yaptığı paylaşımda "Cenabıhak düşmanın üstelik şereflisini versin" dedi.

14:02EYT'bile evetş sınırı mı geliyor? 48 ve 50 evetş detayı ile ilgili flaş vürutme08:27EYT'de prim farkı ve kıdem tazminatı girişimı! Yeni sistemin detayları açıklandı 07:27Emekli ve yükümlü maaşlarına zamda ‘devam gösterge’ ayrıntıı! İşte yeni maaş tablosu 20:04EYT'de prim, vecibelanma ve yaş vürutmesi! Yeni çağ tenha tenha açıklandı08:54Asgari ücrette bindirim tenasüpı açıklandı! İşte yeni aylıklar, ilk toplantı nısıfn08:14Sözleşmeli personel çekicilikı binalacak!

Kazatay 9. Hukuk Dairesi, iş şık hırıltı etmiş olduğu arkadaşının kolunu ısıran ustabaşının tazminatsız çalışmaten çıkarılmasını hukuka müsait buldu.

O, tüm zamanların gelmiş geçmiş en saygın oyuncularından birisi. İngiltere’den gelen bu yetenekli düzenci yıllarca tiyatro sahnesinin tozunu da yuttu, Oscar adaylığı ve sayımsız ödüller kazandığı Hollywood’da da fırtınalar estirdi.

27 bin insan istihdam edilecek07:49Emekli ve yaşlı aylığına, işyar maaşına, asgari ücrete bindirim! Yegâne tenha hesaplandı, son rakamlar ortaya çıktı06:51Tazminat hakkınız yanabilir! İş son dakika haberleri sözleşmesi feshi ile alakadar ciddi tafsilat02:002023 senesinde 27 bin mukaveleli dirlik mensubu istihdam edilecek10:51Emekli aylığına ve işyar maaşına bindirim! Birlik yek hesaplandı, işte yeni memur ve tekaüt maaşları

Geçtimiz günlerde zincir mağazalarda satılan ürünlerdeki paha farklılaşmalarına ilişik iddialar yüz "fahiş bedel" tartışması yaşanmıştı.

Cheers ve Bak Şu Mevzuştemel kabil strüktürmlarla aşina Alley'in çocukları yaptığı açıklamada oyuncunun kanserle savaşını yitirdiğini yazdı.

Almanya'daki darbe girişiminde Putin'in parmağı var mı? Rusya'dan mevzuyla müteallik ilk karşılık geldi

7'den 77'ye herkesin Pasış Ede'i, şarkılarıyla çocukluğumuzu en aynalı anılarının misafiri, canımız Pasış Manço'nun müthiş bir kış çkamerı tarifinin olduğunu biliyor muydunuz? Gelin hem o tarife, hem de bu tarifin verildiği şarkının hikayesine bakalım 

Report this wiki page